Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясо, плов у казані, рибна та грибна юшка, соте, овочі – можна довго перераховувати список страв, які легко приготувати на мангалі нашого виробництва.
Майстри звичайний мангал перетворюють на багатофункціональний пристрій для приготування кулінарних шедеврів. Мангали Vesuvi Comfort відрізняються цілою низкою переваг, а саме:
Зольник. Мангал із зольником (регульованим піддувалом) має переваги над іншими мангалами:
- Тепловий режим керується зольником. Це одна з головних умов приготування шашлику.
- Розпалювання вугілля полегшується завдяки зольнику. Завдяки надходженню повітря знизу полегшується розпалювання вугілля та прискорюється процес доведення їх до потрібної кондиції.
- Горіння вугілля не важко, завдяки обсипанню вугільного пилу та дрібної фракції вугілля крізь отвори.
- Економія витрат дров. За умови, що піддувало закрито, повітряна камера сприяє теплоізоляції вугільного шару, що горить, знизу і зменшується перенесення тепла вітром. Завдяки цьому процесу економиться витрата вугілля та відбувається спокійне, стабільне горіння.
- Пожежна безпека. Не варто переживати, що вугілля випаде і рознесеться вітром по ділянці.
- Приготовлена страва без частинок попелу та вугільного пилу. Відпочинок може розчарувати такий нюанс, як вугільний пил на продуктах через вітер. Щоб допустити свіже, багате на кисень повітря до вугілля - достатньо відкрити зольний ящик і не потрібно махати опахалом.
Колесики. Стаціонарні мангали доповнені двома коліщатками, що дозволяють переміщувати мангал.
Товщина металу мангала 3 мм. Довжина жаровні від 800 мм до 1000 мм.